Vi vil gerne have gaster med om bord på de længere stræk, dog max 2 personer af hensyn til plads. Vi har selv prøvet at være gaster og det er en fantastisk måde at komme ud at opleve verdenen, nye kulturer og udvide sociale relationer. Derudover er det af hensyn til sikkerhed.

Man kommer meget tæt på hinanden når man skal bo og leve på få kvadratmeter i længere tid. Derfor skal du/I også være rummelig, rolig og omgængelig, da der er 3 børn om bord. Vi forventer ikke, at du er social 24/7. Det er helt ok at trække sig tilbage til kahytten, eller tage en time-out i stævnen 🙂.

Under information kan du læse lidt mere om de forventninger vi har, så alle får en fantastisk tur med Amarillo. Skulle der være noget, som du er usikker på er du altid velkommen til at kontakte skipperen.

Vi søger foreløbig gaster til følgende 3 togter:

Biscayen:
Afgang fra Cameret Sur Mer fredag d. 30. august og forventet ankomst i Marina Nautico i La Coruna mandag d. 2. september. Man kan flyve til Brest fra København med 1 mellemlanding i Paris

Grand Canaria – Kap Verde:
Den 2. november er der afgang fra De Kanariske Øer. Herfra går vi mod Vest Sahara, Dakhla og muligvis Nouadhibou, hvis dette er sikkert. Herfra videre til Kap Verde, hvor vi vil ankomme omkring d. 20. november.

Kap Verde – Barbados:
Afgang fra Kap Verde mandag d. 2. december og forventet ankomst i Bridgetown, Barbados Lørdag d. 21. december.