Den 13. juli sejler vi ud fra Køge Havn. Herfra går det syd om Sjælland gennem Bøgestrøm og Stege Bugt, Ulvsund og Storstrøm. Vi gør stop på nogen af de smukke danske øer i Smålandsfarvandet og nyder en forhåbentlig dejlig dansk sommer.

Herfra går det nord om Langeland og ned gennem det sydfynske øhav, nord om Als med stop i Dyvig, som der var så mange gode henvisninger til i sommers.

Ned gennem Als Fjord og Sund til Sønderborg. Her ligger vi et par dage, så vi kan fejre Henriks fødselsdag og få sagt farvel til familien og de jyske venner.

Fra Sønderborg går det videre til Kiel, gennem Kieler Kanalen og ud til Helgoland. Vi tager den stående masterute ned gennem Holland til Amsterdam – tænker det bliver en oplevelse for ungerne, at opleve kanal-livet og sluserne.

Så er det ud i Nordsøen og efter et stop i Dunkerque, som vi glæder os meget til, går vi ned gennem den Engelske Kanal. Her holder vi os på den franske side. I Cameret Sur Mer forbereder vi os til at krydse Biscayen.

Herfra er det videre langs Spanien og Portugals kyst, fra Syd Portugal krydser vi over til Rabat i Marokko, ned langs kysten her og så ud til de Kanariske øer. Er det muligt og sikkert går vi fra den Canariske øer til Vest Sahara ellers er det direkte til Kap Verde, hvor vi, hvis alt går efter planen vil være i midten af november. Vi har besluttet at droppe Vest Sahara og gå direkte til Kap Verde. Det betyder at vi kan komme lidt før afsted fra kap Verde og have lidt mere tid i Caribien.

2. december Omkring d. 23. november 2019 starter Atlanterhavskrydset, dvs vi vil være på Barbados inden jul.

Om vi bliver i Caribien og sejler hjem igen derfra over Azorerne eller om vi fortsætter gennem Panama Kanalen ud i Stillehavet, må tiden vise. Fortsætter vi bliver det formentlig med salg af båden i Australien og herfra hjemrejse.